Saturday, September 11, 2010

Poul Pava finally!!

After wishing for a long time, we finally got our Poul Pava picture.. We had a gift card that we got for the wedding from one of my good friends and the rest we managed to scrape together! The flat feels so much more homely and vibrant with the picture on the wall. And my lovely Marimekko bowls on the tv bench, a bit of colour makes all the difference. Poul Pava is a Danish artist, he has got a range of different pictures, but non like this... Through his paintings he describes the child within us all and reminds us to be more spontanious in our day to day life.
And a little bird on our windowseal..

2 comments:

  1. Så fint dokke har fått det nå! Og guri for et nydelig bilde! Jeg tror det er gavekortet fra oss som har vært med på bidraget??:) Og det var i så fall akkurat dette jeg håpte det ville ende opp i:) Nydelige skåler og puff også! Ja, håper jeg kan komme til stavanger snart å se det LIVE! Og ikke minst deg igjen:)

    ReplyDelete
  2. Ja nå har Karen-Tonette og jeg akkurat vært på kaffebesøk hos Reidun og der fikk vi se bloggen din også, så koselig dere har fått det i leiligheten. Det er Karen-Tonette som har hjulpet meg igang med blogg, hun er mye flinkere enn meg på data. Ja det er jo gøy å vise frem det en får til i hagen. Du var en nydelig brud og det var gøy å se dere i Loshavn, bildene må du få, jeg har dem på kamera så bare si ifra en dag dere er hjemme så kan du legge dem inn på deres data. Hilsen Karen-Tonette og meg

    ReplyDelete