Tuesday, January 24, 2012

Concrete floor

Living room1      Living room2        Kitchen Area


We are thinking of having concrete floors in the hall in the new house...

Polished or Rough
With bits in or just plain?

Do it ourself?

We would really like to do it ourself, but not quite sure how to do it. Anyone who knows how?

Have a lovely day!10 comments:

 1. Well... I have no experience of this at all, but for something this important where it is the first impression of the house a visitor gets, I would want a professional finish... done by a professional!

  There'll be plenty of other things that you can do yourselves to make it feel yours without this difficult job. Just a view from jolly old England xx

  ReplyDelete
 2. I forgot to say... the flooring looks brilliant and will look great with the way you'll design the rest of the house, I bet! It's hard to tell from the photos, but I think I'd go for polished and plain, with colour depending on what else you do with the hall. A beautifully laid, polished surface as soon as you enter will look great :o) x

  ReplyDelete
 3. Heisann, vet ikke om hun skal ha flere kurs, men kan høre med henne i dag, så kan jeg gi deg beskjed;)

  ReplyDelete
 4. Hei!

  Her var det flere nye innlegg siden sist jeg var innom deg. Så skjønn gutten din er, og morro at han har lært å sitte nå! :) Jeg har vært litt lite på nett i det siste, har prioritert andre ting..

  Lykke til med valg av gulv og alle andre avgjørelser som skal tas i forbindelse med husbygging! Akkurat på det feltet er jeg glad det ikke er meg;)

  Ønsker deg en flott uke!

  Klem Pink lady

  ReplyDelete
 5. stålglatta absolutt....sier bare lykke til hvis dere har tenkt til å gjøre det selv.blir gøy å se...

  ReplyDelete
 6. Jeg digger sånne gulv!

  Fineste kvelden til deg, her er jeg nesten skutt etter en laang dag på jobb. Nå er det sofaen med vesle Nalamor.

  klem

  ReplyDelete
 7. Magne har fått noe hjelp fra Bjørndalen til å pusse betonggulvet. Det måtte gå ganske fort husker jeg. Men dere må bare komme inn å se på det en dag dere hjemme.

  ReplyDelete
 8. Knallfint! Usikker på hva jeg liker best..God kveld til deg!

  ReplyDelete
 9. Vi skal også ha slipt betonggulv i noen rom - det er visstnok ganske vanskelig å få det fint og dem som gjør det må ha peiling. For oss er det uaktuelt å gjøre det selv (men vi er ikke spesielt handy), og det er kun noen få som gjør det her i byen... Vi skal nok sjekke referanser før vi "slipper dem løs". Du får gi meg et vink om dere finner en safe måte å gjøre det selv!

  ReplyDelete
 10. Jeg digger betong gulv, det er så lekkert og jeg syns det kan passe flere inrednings stiler. Vi har ikke dette selv enda, men planlegger et vaskerom og kjøkken med dette:) Legger meg til som følger, det blir moro å følge deres hus bygging:) Mvh Veronica

  ReplyDelete